Neus Sala. El Museu Íntim

NS024 Coixí amb cara femenina brodada

Coixí confeccionat amb dos trossos de roba diferents i brodat amb llanes de colors variats. Està decorat amb una cara femenina central detallada, flors i fulles. En el nas i els ulls s’han brodat detalls en color blanc.
Cercles concentric ben traçats i brodats amb colors degradats conformen les flors sense pètals tan característiques en l’obra de la Neus Sala. En combinar-se amb fulles i tiges, creen una orla vegetal colorista i delicada, que emmarca i ressalta una cara de dona, com en un altre coixí de la col·lecció (NS246, espai 10). El detallisme en el brodat dels trets facials i del cabell assoleix una imatge femenina propera al retrat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *