Neus Sala. El Museu Íntim

NS029 Garrafa signada amb conill i flors

Garrafa de plàstic pintada en colors variats i decorada amb flors, fulles, una mena de flors acampanades, una cara petita i conill. Signatura i data sobre pintura blanca.

L’objecte s’ha seleccionat per haver estat decorat amb motius de tamany gran i poc habituals. La figura d un conill en tons càlids protagonitza una de les cares de l’envàs, acompanyat de motius vegetals, quatre d’ells també singulars: grans flors grogues en forma de campaneta. En l’altra banda, tres grans flors mostren detallats pètals i sèpals, i una petita cara en negre sense massa detalls n’ocupa la part superior esquerra, passant gairebé desapercebuda.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *