Neus Sala. El Museu Íntim

NS038-NS044 Conjunt de plats blancs decorats

Conjunt de sis plats de plàstic (base de pastís) i una tapa de metall (bidó de pintura) decorats amb motius ben diversos: barca central en tons vermells (NS38), deu cares somrients (NS39), geomètrics (NS40), flors i fulles (NS41), cara femenina central envoltada de flors (NS42), arbres detallats amb un sol petit amb cara (NS43), i vegetals (NS44). En el seu revers, els objectes NS42 i NS43 tenen escrit sobre espadedrap: NEUS SALA 1/10/2001 i NEUS SALA 29-9-(2001), respectivament.

Es tracta d’un conjunt tancat de set peces que no tenen semblança a nivel decoratiu, però sí en la riquesa cromàtica i en el seu suport: rodó, blanc i reciclat (evidentment). Els temes són una mica diferents que en la resta de la col·lecció: personatges somrients, arbres, flors exhuberants… No obstant, no podía faltar la cara femenina que es mostra entre flors. Excepte un plat que no en té (NS38), la resta de peces presenta l’orla pintada, en un exercici de no deixar res buit.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *