Neus Sala. El Museu Íntim

NS052 i NS54 Coixins (2) amb mans

Coixins fets amb dos retalls de roba de color marró fosc, amb aplicacions cosides de mans i de flors fetes amb retalls de roba. Les mans presenten detalls cosits de dits, falanges i ungles.
Mans amb detalls brodats de dits, ungles i canells dibuixen una breu però rica poètica d’anatomia humana amb retalls reciclats de la quotidianitat. La simetria s’evidencia en les parelles d’elements compositius, així com també en els teixits i colors de les mans i flors, i s’aplica a través del brodat i el cosit sobre suport tèxtil. Aquests coixins acompanyen els coixins amb cares (NS55 i NS56), i proporcionen en certa manera una temàtica humana, també simètrica, a l’estança.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *