Neus Sala. El Museu Íntim

NS074-NS075 Pilota de tenis amb cara formant peanya amb tap taronja

Objecte amb peanya: bombeta amb cara pintada detallada + base d’envàs de plàstic taronja decorada amb flors i fulles.

Els objectes amb peanya han esdevingut peces singulars i destacables de la col·lecció. Són objectes col·locats sobre o dins d’altres, com en el cas dels cotxets NS096-NS10 (espai 5) o de NS004-NS005 i NS006-NS007 (espai 1-2). Un objecte ajuda a destacar-ne un altre, alhora que també és decorat. Potser aquí no és tan el buit que s’ha d’omplir, sinó ensenyar i destacar l’objecte reciclat (la pilota) que, a més a més, s’ha transformat en una altra cosa. Una cara novament, però aquesta vegada no queda clar que sigui femenina.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.