Neus Sala. El Museu Íntim

NS074-NS075 Pilota de tenis amb cara formant peanya amb tap taronja

Objecte amb peanya: bombeta amb cara pintada detallada + base d’envàs de plàstic taronja decorada amb flors i fulles.

Els objectes amb peanya han esdevingut peces singulars i destacables de la col·lecció. Són objectes col·locats sobre o dins d’altres, com en el cas dels cotxets NS096-NS10 (espai 5) o de NS004-NS005 i NS006-NS007 (espai 1-2). Un objecte ajuda a destacar-ne un altre, alhora que també és decorat. Potser aquí no és tan el buit que s’ha d’omplir, sinó ensenyar i destacar l’objecte reciclat (la pilota) que, a més a més, s’ha transformat en una altra cosa. Una cara novament, però aquesta vegada no queda clar que sigui femenina.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *