Neus Sala. El Museu Íntim

NS055-NS056 Coixins (2) amb cares

Coixins fets cadascun amb dos trossos de teixit de punt (aprofitats d’un jersei) de color vermell (anvers) i beig (revers), amb aplicacions cosides de quatre cares i quatre flors fetes de retalls de roba, de teixit de punt i de llana. Les cares presenten detalls cosits de cabells, celles, ulls, nas i boca.
Des del sofà ens miren cares femenines? No és el rostre habitual de dona que emergeix del seu amagatall, encara que sí està envoltat de flors. Els ulls i sobretot els cabells individualitzen cada personatge. El joc de parelles dels elements proporciona als coixins un cert grau de simetria, així com també els teixits i els colors (com en NS052 i NS054). I la disposició original dels coixins en el sofà també era simètrica. El concepte de collage novament s’aplica a suports tèxtils mitjançant el brodat i el cosit dels petits elements compositius.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *