Neus Sala. El Museu Íntim

NS001 Dona amb faldilla sobre envàs de plàstic

Envàs de plàstic decorat per les dues bandes, amb una figura femenina de cos sencer, pintada tant pel davant com pel darrere. Té la signatura “Neus” a la seva base.

Una dona somrient, amb l’estampat del vestit detallat, les faccions acurades i els cabells cuidats s’ajusta a l’espai de l’envàs on va ser pintada, i omple totalment l’espai abans buit. No hi ha aplicats motius vegetals per emplenar. Tampoc no és massa habitual ni el somriure en els personatges femenins representats, ni tampoc la representació del cos sencer (que també trobem en la peça NS2). Rebent els visitants, la veiem just a l’entrar a la vivenda de la Neus Sala.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *