Neus Sala. El Museu Íntim

NS006-NS007 Peanya de bombeta amb cara i tap de ganxet

Objecte amb peanya: bombeta de vidre amb una cara pintada somrient, els trets facials de la qual estan detallats (darrere amb els cabells pintats) + base feta amb flascó de vidre i roba de ganxet que el cobreix.
Els objectes peanya han esdevingut peces molt ressaltables de la col·lecció de la Neus Sala. Són objectes col·locats sobre o dins d’altres, com en el cas dels cotxets de porcellana de l’espai 5. Un objecte ajuda a destacar-ne un altre, alhora que també és decorat. Potser aquí no és tan el buit que s’ha d’omplir… sinó ensenyar i destacar l’objecte reciclat (la bombeta o la pilota) que, a més a més, s’ha transformat en una altra cosa. Cares novament, però aquesta vegada no queda clar que siguin femenines.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *