Neus Sala. El Museu Íntim

NS096-NS101 Peanyes cotxe de porcellana

NS096-NS101. Objectes amb peanya formats per cotxets de porcellana blanca (amb detalls daurats, marró fosc, negre i d’altres colors). En cinc d’ells hi hauna boleta nadalenca de vidre. En altres trobem objectes variats (peça circular de metall, flors seques, flors de plàstic, trossos de ceràmica, ampolleta de vidre o plàstic, flor seca, monedes, tros de guix, filferro, etc.).

Els objectes peanya han esdevingut peces ressaltables de la col·lecció. Els cotxets de porcellana semblen fer d’aparador per exposar l’altre(s) objecte(s) de dins; potser es tracta d’un buit que s’ha de tapar, d’omplir… En l’interior trobem petits objectes que no tenen res a veure i que estan junts. Com en els objectes NS4, NS6 i NS74, l’associació per incongruència esdevé creadora d’un nou objecte i revaloritza les petites troballes reciclades.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *