Neus Sala. El Museu Íntim

NS256 Làmina de vaquer amb collage

Quadre de format gran (81×66 cm) elaborat en dues parts: una làmina acolorida de paper verjurat impresa amb la imatge d’un vaquer i de cavalls; l’envolten postals i retalls de temàtica nadalenca, i dos retalls de dibuixos de la Rambla.

El collage de targes de Nadal, la majoria del popular dibuixant Ferrándiz, enriqueix i transforma una làmina acolorida, el tema de la qual és un vaquer envoltat de cavalls. La Neus Sala crea una composició de tema gens ortodox, amb conceptes diferents, incongruents (Nadal, Oest americà) que, malgrat la seva associació en el quadre, continuen formalment i visual estructurats i separats, sense entrar en desordre, sense barrejar-se.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *