Neus Sala. El Museu Íntim

NS133 – NS141 Portaclauers sobre cartes de Reis

Conjunt de deu portaclaus i portaclauers en suports de porexpan o cartró, col·locats un sobre l’altre al voltant del marc d’una porta. També hi ha dues plaques de cartró amb la imatge d’un gos, taps de bolígraf, i un clauer solt (NS133-NS142).

Una mostra de col·leccionisme i de reciclatge d’objectes quotidians, rovellats inclús, primer perduts o abandonats per després ser retrobats i revaloritzats, presentats sobre suports també reciclats (fusta i porexpan). Està col·locat a la paret damunt d’un altre conjunt: una sèrie de cartes als Reis d’Orient. Dos conjunts que funcionen separats però alhora junts, tapant la paret, superposats com un collage, malgrat siguin incongruents un respecte l’altre.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *